Årets konferensresa med våra partners 2017 går till Zell Am See

Den 1-4 september går årets konferensresa med Landskrona BoIS partners av stapeln. 2017 åker vi till underbara Zell Am See för konferens och naturupplevelser! LA Travel arrangerar vår resa vilket garanterar hög kvalité!

Zell Am See har så mycket mer att erbjuda än skidåkning. Orten växer utanför skidsäsongen och kan erbjuda mängder av spännande aktiviteter. Vandring, bergsbestigning, cykling i både berg o dal, paragliding, golf och segling. Listan kan göras hur lång som helst! Makalösa naturupplevelser och spännande aktiviteter för alla själar. Och vi kommer vara där det händer…

Möjligheterna till konferens och gemensam teambuilding är perfekta! Vi kommer att konferera i bl.a. den perfekta Ferry Porsche Congress Centre.

Mer information om resan

Klicka här för mer information
Anmäl dig här

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng