Tänk vad ett år går snabbt. Nu var vi där igen. Bara några dagar till julafton och många brottas med tanken på julklappsköpen. Vilken tur då att Landskrona BoIS finns. Det är ju här ni hittar den perfekta klappen till alla randiga supportrar.

Ett årskort till starkt rabatterat pris, ett medlemsskap, en cool hoodtröja, en tuff body till den senaste familjemedlemmen är bara en del av utbudet.

– För att alla ska ha en chans att fynda nu dagarna före jul så har vi utökat öppettiderna i shopen vid kansliet, berättar klubbchefen Max Lundmark.

– Från och med idag måndag till och md torsdag kommer vi att hålla öppet mellan klockan 12 och 16, förklarar han.

Det finns lite trevliga nyheter på souvenirsidan. Babybodies och även tygkassar med olika BoIS-motiv, bland annat ikonen och den levande legenden Sonny Johansson.

– Dessutom finns ju en rad souvenirer som släppts tidigare under året kvar. För den som verkligen vill göra sin partner, sitt barn eller varför inte förälder eller annan släkting riktigt glad har vi ju årskorten till hemmamatcherna. Dessa fyra dagar är sista chansen att köpa korten till starkt rabatterat pris, förklarar Max.

Ett medlemsskap i BoIS är också lite av den perfekta klappen.

Ta nu chansen att att skynda och fynda i BoIS-shopen. Och tänk på att vara rädda om varandra och inte minst snälla mot varandra för detta är ju som det sägs i den odödliga amerikanska julsången ”The most wonderful time of the year”.

God Jul och Gott Nytt år!

Text: Lasse Möller

Nedan hittar du öppettider för shopen i veckan.

18:e               12.00 – 16.00

19:e               12.00 – 16.00

20:e               12.00 – 16.00

21:e               12.00 – 16.00