På lördag återvänder Landskrona BoIS till IP för match mot Gefle IF. Inför denna femte omgång önskar klubben hylla det finaste vi har – våra medlemmar. 

Medlemskapet är en direkt förutsättning för klubben existens – utan medlemmar inget BoIS – och av denna givna anledning önskar vi så klart att alla med randiga sympatier också investerar i ett medlemskap. För 400 (200 för barn) kronor tar du inte bara ställning för Landskrona BoIS, du har också reell möjlighet att påverka ditt hjärtas klubb i önskvärd riktning. 

I retur är det vår uppgift att ladda medlemskapet med olika attraktiva mervärden. Vår vision är dels att medlemmarna ska komma så nära vår verksamhet som möjligt, dels förses med förmåner som gör investeringen så självklar som möjligt.

Inför matchen mot Gefle kommer vi belysa hela vår verksamhet, vi kommer lyfta upp olika perspektiv med medlemskapet och vi kommer lägga upp BoIS+-material som är exklusivt för våra medlemmar.  

Till matchen mot Gefle kommer våra medlemmar förses med olika förmåner som radas upp här nedan:

  • 20% rabatt i shopen vid uppvisande av medlemskap (digitalt eller fysiskt)
  • Fribiljett till Gefle-matchen så du kan ta med någon som inte annars går på BoIS
  • Ett gratis BoIS-band att hämta i biljettluckan innan match vid uppvisande av medlemskap (digitalt eller fysiskt)

KLICKA HÄR FÖR ATT HÄMTA DIN FRIBILJETT OCH RABATTKOD TILL SHOPEN

Vi hoppas att effekten av denna match är tvåbottnad. Så klart att våra redan befintliga medlemmar upplever att de får valuta för investeringen men också att ännu fler inser vilken fin sak det faktiskt är att vara medlemmar i Landskrona BoIS. 

Mot ett fortsatt starkt randigt Landskrona!!

Inte medlem än? Bli medlem nedan