Skolornas säsong drar snart igång och vi önskar samtliga deltagare stort lycka till. Landskrona BoIS sätter stort värde i att vara närvarande när det kommer till stadens skolgång. För att ge samtliga förstaklassare en så bra start som möjligt kommer vi denna höst att dela ut en randig gåva som uppmuntrar till gemenskap, rörelse och fysisk aktivitet.

Vårt skolkit består av en BoIS-gympapåse samt ett BoIS-band som ger barnen fri entré till samtliga höstens matcher på Landskrona IP (gäller både stå- och sittplats). Rörelse och fysisk aktivitet är viktigt för en god hälsa och för barns utveckling och lärande och därför kan alla förstaklassare med förälder/ombud hämta ut ett kit i shopen på Landskrona IP. 

Vi håller öppet torsdag (17/8) och fredag (18/8) 14 till 18 och lördag (19/8) 11 till 13.

Välkommen till shopen och välkommen att uppleva fotboll på redigt hela hösten.