Bli Landskrona BoIS Ambassadör och Sprid BoIS-budskapet! På den här sidan kan du; läsa mer om vad det innebär att vara ambassadör, ladda ner matchmaterial och pitcha idéer.

Har du en idé som du vill pitcha? Du kanske arbetar på en större arbetsplats i kommunen och vill tävla ut biljetter bland era anställda? Du kanske kan sätta upp affischer på stan eller din arbetsplats? Du vill kanske sprida vårt budskap i ditt nätverk på sociala medier?

Vi söker dig som vill skapa fler BoISare i din idrottsförening, skola, arbetsplats, grannskap eller till personen bredvid dig på bussen. Mejla oss via formuläret nedan!

Att representera Landskrona på elitnivå är en sällsynt ära, och vi är stolta över vår hemvist. Vi strävar efter att göra detta hedersuppdrag rättvisa och göra vår himmaplan till en självklar del av landskronitens vardag. Vi vågar påstå att få, om ens någon, från Landskrona inte har sett våra ränder spela match hemma på IP. Vårt mål är tydligt: Välbesökta läktare, randig gemenskap och tre poäng på plan.

För att nå ut till alla som bor och verkar i Landskrona behöver vi din hjälp som BoIS-ambassadör. Hjälp oss sprida det randiga budskapet och vara en del av gemenskapen som bygger upp stoltheten kring vårt lag. Det är ett enkelt uppdrag, men det skulle betyda otroligt mycket för Landskrona BoIS och för hela staden.

Tillsammans kan vi göra skillnad och visa att ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”!

Ladda ner matchmaterial

KONTAKT