Landskrona BoIS har alltid engagerat Landskronaborna men under det tuffa året 2018 nådde stödet nya nivåer. Antalet medlemmar steg till rekordsiffran 926 st och flera initiativ startades för att stötta BoIS ekonomiskt som t.ex. Zebrafonden, Septembergåvan, Tipsklubben 1915 m.m. Vi som verkar i klubben var både imponerade och tacksamma över det otroliga engagemang som finns för BoIS. Därför började vi också fundera över hur detta engagemang kan fortsätta bidra till att BoIS utvecklas och växer. Ur dessa tankar föddes idén om BoIS-ambassadörer.

En BoIS-ambassadör är en BoISare som tar sitt supporterskap ett steg längre. En BoIS-ambassadör är någon som arbetar aktivt för att fler ska bli frälsta av vårt randiga lag och att nästa generation BoIS-supportrar växer fram.

Som BoIS-ambassadör åtar du dig att marknadsföra klubben i ett specifikt område eller sammanhang. Det kan vara din arbetsplats, trappuppgång, kvarter, skola eller kompisgäng. Till din hjälp får du varje månad ett “BoIS-paket” med randigt innehåll som du kan sprida. Paketets innehåll kommer variera mellan att vara matchaffischer, biljetter till utvalda matcher, klistermärken, flaggor, souvenirer m.m. BoIS-ambassadören delar sedan fritt ut sitt paket i hopp om att locka mer folk till IP, men framförallt för att skapa nya BoISare.

BoIS- ambassadörer anmäler sig på säsongsbasis och behöver inte uppfylla några andra kriterier än att hämta ut sitt BoIS-paket på IP och sprida innehållet varje månad.

Supporta din lokala klubb – bli ambassadör idag!

Heja BoIS!

Här blir du ambassadör

Skicka din intresseanmälan till max.lundmark@landskronabois.com

Efter din anmälan förbereder vi ditt första paket och återkopplar till dig med mer info. Du blir också inbjuden till BoIS-ambassadörernas facebooksida.

 

 

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS