Fri entré, BoIS-Kristianstad och aktiviteter för hela familjen.

Det är återigen dags för en av säsongens absoluta höjdpunkter: Idrottskalaset! Eventet där vi bjuder samtliga åskådare på fri entré till Skånederbyt mot Kristianstad. Dessutom arrangeras det aktiviteter för hela familjen tillsammans med Landskronas föreningar och företag.

Landskrona IP kommer öppna kl 14:00. Huvudnumret BoIS-Kristianstad har avspark 16:00.


Inträde

Besökare på ståplats behöver ingen biljett vid insläppet.

Sittplatsbesökare behöver en biljett som kan hämtas kostnadsfritt i shopen på Landskrona IP. Vi förväntar oss ett stort tryck på sittplatsbiljetter under matchdagen. Vi rekommenderar därför att säkra biljetter på förhand. Platser på de mellersta sektionerna kommer sannolikt gå åt snabbt. Först till kvarn! Naturligtvis gäller abonnemangen på sittplats.


Aktiviteter

På idrottskalaset har alla besökare chansen att testa nya sporter på vårt aktivitetsområde vid ståplatsläktaren som kommer vara öppet fr kl 14:00. I år kan du bl.a. testa karate, hockey och mycket mer. Dessutom kommer brandkåren, polis och ambulanspersonal vara på plats för att visa upp sina fordon och utrustning. Flera olika Landskronaföretag kommer även att arrangera olika tävlingar där besökare kan vinna fina priser. Ett måste för alla sportfamiljer i Landskrona!


Veteranmatch

Det är dags igen.14:00 sparkar Gamla BoISare igång Idrottskalaset med en förmatch mot HIF:s veteraner. Matchen spelas på A-planen på Landskrona IP och mer information om matchen hittar du här: https://landskronabois.se/2017/08/21/veteranmatch-mot-hif-pa-sondag/


Servering

Det kommer finnas utökade serveringsställen på både sittplats- och ståplatsläktaren. I våra grillar och kiosker finns korv, hamburgare, läsk, snacks, godis, folköl och mycket mer.


Hålltider under dagen

13:45 – Landskrona IP öppnar.

14:00 – Avspark Veteranmatch. Aktivitetsområdet öppnar.

15:00 – Veteranmatch slut.

16:00 – Avspark i vår huvudmatch, BoIS-KFC.

16:45 – Halvtid. Föreningar visar upp sig på innerplan och Hemmkvälls Shoot Out drar igång där alla barn på IP får en chans att slå en straff inne på planen.


Läs mer om matchen här

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS