DERBYBILJETTEN (BoIS – HIF)

Derbybiljetterna släpps i två omgångar. Först till våra medlemmar och årskortsinnehavare till ordinarie pris för att senare släppas till allmänheten.

Biljettsläpp för medlemmar och årskortsinnehavare 9 april 08.00

Biljetter släpps för Landskrona BoIS medlemmar och för årskortsinnehavare som vill köpa extra biljetter till familj eller vänner. Länk till biljetterna mejlas ut. Biljetterna säljs den här perioden till våra ordinarie biljettpriser.

Priser
Vuxen ståplats 120 kronor
Vuxen sittplats standard 160 kronor
Vuxen premium 200 kronor
Barn ståplats 60 kronor
Barn sittplats standard 80 kronor
Barn sittplats premium 100 kronor

Biljettsläpp för allmänheten 12 april 08.00

Biljettsläpp för allmänheten och bortastå. Biljetter förköps endast via vår biljettsida.

Priser
Vuxen ståplats 160 kronor
Vuxen sittplats standard 200 kronor
Vuxen premium 240 kronor
Barn ståplats 80 kronor
Barn sittplats standard 100 kronor
Barn sittplats premium 120 kronor
Bortastå 160 kronor

BoIS-bandet

Försäljning hela säsongen
Vi sänker trösklarna för alla barn inför 2023. Vi har lanserat BoIS-bandet som ger alla barn och ungdomar mellan 0 och 16 år möjlighet att gå på BoIS för löjligt billiga 100 kr för hela säsongen.

Bandet gäller som inträde till hemmamatcher* under 2023 på Landskrona IP i sällskap med vuxen. Bandet gäller som inträde på ståplats och sektionen ”Lilla engelska” på sittplats.

*Gäller ej matchen mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF då vi behöver säkerställa antalet sålda biljetter inför den matchen.

Köp BoIS-bandet här.

Föreningsbiljetter

Gå på match tillsammans med laget! Vi erbjuder alla föreningar i Landskrona och Svalövs kommun att köpa rabatterade biljetter till laget. Erbjudandet gäller alla matcher utom HIF.

Gå tio barn och en ledare på sittplats för 350 kronor. Gå 20 barn och två ledare på sittplats för 700 kronor osv. Sista dagen att beställa är tre dagar innan match och beställning görs till hakan.nystrom@landskronabois.com.