Landskrona BoIS är en medlemsägd och demokratiskt styrd förening. Det är medlemmarna som genom årsmötet utser styrelse och beslutar om övergripande riktlinjer för föreningens verksamhet.

Vill du få löpande information om vad som händer i föreningen är medlemskap det bästa sättet att uppnå detta. Förutom årsmötet bjuds du som medlem in till särskilda medlemsmöten och aktiviteter, där vi mer ingående berättar om det pågående arbetet. Vi försöker att utöver årsmötet anordna minst två medlemsmöten varje år.

Som medlem i Landskrona BoIS fyller du en mycket viktig funktion och bidrar starkt till utvecklingen mot att bli en stabil och framgångsrik fotbollsförening i svensk elitfotboll. Ju fler medlemmar vi är i Landskrona BoIS, desto starkare blir föreningen.

Medlemsavgifter

Passivt medlemskap – ej spelare
Vuxen: 400 kr
Två vuxna skrivna på samma adress: 600 kr
Ungdom 0-18 år: 200 kr

Aktivt medlemskap – spelare
5-8 år: 200 kr
9-12 år: 300 kr
13-16 år: 400 kr
17 år och uppåt: 600 kr

OBS! Aktivt medlemskap avser spelare och ledare inom Landskrona BoIS.

Genväg till medlemskap

Vill du betala in medlemsavgiften direkt får du gärna Swisha till 123 2200 152.
Viktigt att du skriver tex Sven Svensson, medlem 18.

Du kan också använda dig av vårt BG 692-6570 eller PG 371441 -7.
Vi kontaktar dig efter att vi fått din betalning.

Medlemsansökan

AktivPassiv