Landskrona BoIS är en medlemsägd och demokratiskt styrd förening. Det är medlemmarna som genom årsmötet utser styrelse och beslutar om övergripande riktlinjer för föreningens verksamhet.

Vill du få löpande information om vad som händer i föreningen är medlemskap det bästa sättet att uppnå detta. Förutom årsmötet bjuds du som medlem in till särskilda medlemsmöten och aktiviteter, där vi mer ingående berättar om det pågående arbetet.

Som medlem i Landskrona BoIS fyller du en mycket viktig funktion och bidrar starkt till utvecklingen mot att bli en stabil och framgångsrik fotbollsförening i svensk elitfotboll. Ju fler medlemmar vi är i Landskrona BoIS, desto starkare blir föreningen.

Här blir du medlem:

medlemsbild

Som medlem i BoIS får du

• Inbjudan till föreningens årsmöte och medlemsmöten.
  • Rösträtt på årsmötet.
  • Rabatt på årsabonnemang till BoIS matcher på IP.
  • Medlemsutskick med information om föreningens verksamhet.
  • Tillträde till Medlems- och VIP-baren på sittplats vid matcher.
  • Alltid 10% vid köp av souvenirer.
  • Fina rabatterbjudanden från BoIS samarbetspartners i Landskrona. Klicka här för att se våra erbjudanden.
  • Automatiskt deltagande i Medlemslotteriet, där vi en gång i månaden lottar ut ett pris till en hängiven medlem.

Medlemsavgifter

Aktiva,,Passiva,
5-8 år, 200 kr, 0-18 år, 200 kr
9-12 år, 300 kr, Vuxen, 400 kr
13-16 år, 400 kr, Make/maka, 200 kr
17-, 600 kr, ,

Genväg till medlemskap

Vill du betala in medlemsavgiften direkt får du gärna Swisha till 123 2200 152. Viktigt att du skriver tex Sven Svensson, medlem 17. Du kan också använda dig av vårt
BG 692-6570 eller PG 371441 -7.

Prenad Reklam 2017-07-20

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.