StartelvanLandskrona BoIS har under många år visat ett stort samhällsansvar med ett genuint intresse för hur Landskrona och dess invånare mår och trivs. För många är Landskrona BoIS det starkaste varumärket i staden och för de allra flesta Landskronabor och lokala näringslivsföreträdare, fotbollsintresserade eller inte, står BoIS för något positivt. Vårt samhällsarbete har uppskattats oerhört under senare år.

En förhoppning är att vårt samhällsarbete ska inspirera andra föreningar att göra ett liknande arbete och ta fram en policy för sitt samhällsansvar. Tillsammans har föreningslivet goda möjligheter att bidra till en hållbar utveckling. Landskrona BoIS samhällsansvar samlar vi under devisen:  ”Mer än ett fotbollslag”.

Idag arbetar Landskrona BoIS – Startelvan med följande samhällsprojekt:

tomten-bor-i-landskrona

matelvan_150

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.