Hållbar utveckling och CSR-arbete är en resa som inte har något fast mål. Denna policy ska därför innehålla hållpunkter som anger riktningen för Landskrona BoIS CSR-arbete. Förhållningssättet är att vi ska arbeta med ständiga förbättringar och att CSR-arbetet ska betraktas som en process och inte som ett projekt. Policyn ska därför stämmas av och uppdateras varje år, samtidigt som vi presenterar föregående års CSR-aktiviteter.

Landskrona BoIS ska utveckla sitt samhällsansvar och arbeta för en hållbar utveckling genom att:

• Vid inköp av material ta miljömässiga hänsyn i val av leverantör.
  • Bedriva affärs- och sponsornätverk för intressentdialog kring CSR-frågor.
  • Engagera sig i barn- och ungdomsfrågor, framförallt när det gäller utbildning och fostran.
  • Vid minst en hemmamatch per år bidra med 10 % av publikintäkterna till någon känd välgörenhetsorganisation.
  • Aktivt söka efter möjligheter till stöd från EU eller nationella finansiärer för att kunna skapa ett mervärde i Landskrona genom olika projekt.
  • Ha en god ekonomisk hushållning med föreningens resurser.
Prenad Reklam 2017-07-20

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.