Välkomna till Landskrona BoIS knatteskola 2020!

Landskrona BoIS välkomnar pojkar och flickor födda 2014 och 2015 till fotbollsträning i föreningen. Vi erbjuder närhet till träningsplan, bra träningstider och fotbollsträning i en anrik förening. Fotbollsträningen i denna ålder är lek under seriösa och strukturerade former och vi tycker att barnen ska få en bra utbildning från första början!

ANMÄLAN TILL KNATTESKOLAN SKER HÄR >>

I augusti startar vi knatteskolan på två platser i Landskrona och träningarna pågår i 45 min under ledning av tränare från klubben. Träningarna erbjuds på följande platser och tider:

Tisdagar: 
Dammhagsskolan 17.00-17.45 med start 25 augusti. Träningarna sker på “multi-arenan” på skolgården.

Torsdagar: 
Västervångsskolans gräsplan 17.00-17.45 med start 28 augusti. Träningarna sker på skolans gräsplaner.

Antal platser
Dammhagsskolan: 25st endast pojkar
Västervångskolan: 60st både pojkar och flickor

Flickgrupp finns i dagsläget endast på Västervångsskolan på torsdagar. 
All träning sker utomhus under hösten och vi har alltid tränare på plats oavsett väder.

Kostnad: 950 SEK (ordinarie pris 1200 SEK)

I avgiften ingår följande: Landskrona BoIS t-shirt, shorts och fotbollsstrumpor, fotboll, vattenflaska, gympapåse och medlemskap i föreningen 2020. 

Vi behöver er anmälan senast 1 juli för att att materialkiten ska finns på plats vid uppstart, vi garanterar inte att det finns materialkit vid anmälning efter detta datum men det går ändå bra att anmäla sitt barn. Samtliga klädpaket är i storleken 122-128

Ledare/föräldrar
Landskrona BoIS erbjuder ledarledda träningar i åtta veckor, därefter måste föräldrar ta över ledarskapet för grupperna successivt. Föreningen kommer dock att stötta grupperna så länge det behövs. Vi ser dock att föräldrar hjälper till så snart som möjligt. Alla föräldrar som fortsätter som ledare erbjuder föreningen både intern utbildning och fortlöpande extern utbildning genom Skånes Fotbollsförbund. Ju fortare föräldrar kommer in och hjälper till desto mer tid får vi att hjälpa er komma in i ledarrollen på ett bra sätt.

Kontakt & frågor
fotboll@landskronabois.com

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons

GULDPARTNERS