Landskrona BoIS välkomnar pojkar och flickor födda 2018 till fotbollsträning i föreningen. Vi erbjuder närhet till träningsplan, bra träningstider och fotbollsträning i en anrik förening. Fotbollsträningen i denna ålder är lek under seriösa och strukturerade former och vi tycker att barnen ska få en bra utbildning från första början!

ANMÄLAN TILL KNATTESKOLAN SKER HÄR 

Årets knatteskola har ett upplägg likt förra året.  I maj och juni erbjuder vi tre prova-på tillfällen utan kostnad – detta för att barnen ska kunna testa på om de vill spela fotboll. Efter tre tillfällen skickas en faktura ut och man kan då välja att fortsätta under hösten. Under hösten tränar grupperna åtta gånger utomhus innan de fortsätter sin träning inomhus under vintern.  

Onsdagar: Landskrona IP 17.00-17.45 med start 10 maj

Torsdagar: Västervångsskolan 17.00-17.45 med start 11 maj. Träningarna sker på skolans gräsplaner 

Antal platser
Landskrona IP: 25 st endast pojkar
Västervångskolan: 25 st endast flickor 

Kostnad: 950 SEK (om man väljer att fortsätta under hösten). I avgiften ingår följande: Landskrona BoIS t-shirt, shorts och fotbollsstrumpor, fotboll, vattenflaska, gympapåse och medlemsskap i föreningen 2023.  

Vi behöver er anmälan enligt förfallodatum på fakturan för att garantera att klädkiten finns på plats vid uppstart i augusti. Samtliga klädpaket är i storleken 122-128

Ledare/föräldrar
Landskrona BoIS erbjuder ledarledda träningar inledningsvis, därefter måste föräldrar ta över ledarskapet för grupperna successivt. Föreningen kommer dock att stötta grupperna så länge det behövs. Vi ser dock att föräldrar hjälper till så snart som möjligt. Alla föräldrar som fortsätter som ledare erbjuder föreningen både intern utbildning och fortlöpande extern utbildning genom Skånes Fotbollsförbund. Ju fortare föräldrar kommer in och hjälper till desto mer tid får vi att hjälpa er komma in i ledarrollen på ett bra sätt.  

Kontakt & frågor
carl.nielsen@landskronabois.com