Landskrona BoIS välkomnar pojkar och flickor födda 2016 till fotbollsträning i föreningen. Vi erbjuder närhet till träningsplan, bra träningstider och fotbollsträning i en anrik förening. Fotbollsträningen i denna ålder är lek under seriösa och strukturerade former och vi tycker att barnen ska få en bra utbildning från första början!

ANMÄLAN TILL KNATTESKOLAN SKER HÄR 

Årets knatteskola har ett nytt upplägg.  I maj och juni erbjuder vi fyra prova-på tillfällen utan kostnad – detta för att barnen ska kunna testa på om de vill spela fotboll. Efter fyra tillfällen skickas en faktura ut och man kan då välja att fortsätta under hösten. Under hösten tränar grupperna åtta gånger utomhus innan de fortsätter sin träning inomhus under vintern.  

Måndagar: Borstahusen 17.00-17.45 med start 17 maj samt 23 augusti. – Träningarna sker på fotbollsplanen vid “BRF Tornet/Löpargatan”

Tisdagar: Dammhagsskolan 17.00-17.45 med start 18 maj samt 24 augusti. Träningarna sker på “multi-arenan” på skolgården

Torsdagar: Västervångsskolan 17.00-17.45 med start 20 maj samt 26 augusti. Träningarna sker på skolans gräsplaner 

Antal platser
Borstahusen: 25st endast pojkar
Dammhagsskolan: 25st endast pojkar
Västervångskolan: 50st både pojkar och flickor 

Flickgrupp finns i dagsläget endast på Västervångsskolan på torsdagar.  

Kostnad: 950 SEK (om man väljer att fortsätta under hösten). I avgiften ingår följande: Landskrona BoIS t-shirt, shorts och fotbollsstrumpor, fotboll, vattenflaska, gympapåse och medlemsskap i föreningen 2021.  

Vi behöver er anmälan enligt förfallodatum på fakturan för att garantera att klädkiten finns på plats vid uppstart i augusti. Samtliga klädpaket är i storleken 122-128

Ledare/föräldrar
Landskrona BoIS erbjuder ledarledda träningar vid tolv tillfällen, därefter måste föräldrar ta över ledarskapet för grupperna successivt. Föreningen kommer dock att stötta grupperna så länge det behövs. Vi ser dock att föräldrar hjälper till så snart som möjligt. Alla föräldrar som fortsätter som ledare erbjuder föreningen både intern utbildning och fortlöpande extern utbildning genom Skånes Fotbollsförbund. Ju fortare föräldrar kommer in och hjälper till desto mer tid får vi att hjälpa er komma in i ledarrollen på ett bra sätt.  

Kontakt & frågor
fotboll@landskronabois.com

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS