Som Huvud-, Guld- & Nätverkspartner till Landskrona BoIS ingår ni i vårt starka Affärsnätverk. Affärsnätverket träffas minst en gång per månad, enligt tidigt fastställda datum. Utöver frukostmöte arrangerar vi olika möte och träffar vid ytterligare ca 30 tillfälle per år. Träffarna ska vara omväxlande och varierande både när det gäller slag och inriktning.

2017 var vi 90 företag i Landskrona BoIS nätverk vilket bäddar för ett starkt nätverk med stora möjligheter till affärer. Inför 2018 siktar vi på 100 företag i vårt nätverk.

Nätverksträffar i korthet

  • Nätverksträffar 1-2 gånger/månad, frukostträffar vid fasta tider.
  • Ingen branschexklusivitet
  • BoIS håller i strukturen av mötena men själva nätverksträffarna drivs av styrgrupp bestående av personer från våra partnerföretag
  • Samtliga närvarande personer/företag presenteras kort vid varje möte
  • Två företag ges möjlighet att presentera sin verksamhet lite längre, 5-10 minuter
  • Varje medlem av nätverket får bjuda in presumtiv kommande medlem till mötena.
  • Etc..

Vi står aldrig still!
Utöver frukostträffar med nätverket arrangerar vi tillsammans med våra partners så mycket mer: lunchmöte, mingelluncher, afterwork, företagsbesök, konferensresor, sportaktiviteter, hockeykvällar, konferenspass, padel, föreläsningar, osv. Vi engagerar våra partners i nätverket och är gärna på plats ute hos någon av dem för en rundtur och/eller presentation.

Kontakt
För mer information om vårt Affärsnätverk, kontakta Anders Lindfors telefon 0735-17 13 08 eller anders.lindfors@landskronabois.com

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng