Hyr Landskrona BoIS VIP-restaurang

Nu har ni en unik möjlighet att hyra BoIS VIP-restaurang på Landskrona IP. Restaurangen är perfekt lämpad för både fest och viktiga möten. Vi har fullständiga rättigheter för slutna sällskap. Vi samarbetar med Catera som levererar mat för alla sorters evenemang.

Restaurangen ligger på Landskrona IP och har en fantastisk utsikt över fotbollsplanen. Det finns fri parkering i direkt anslutning till Landskrona IP.

Fest & julbord
Med plats för 200 ätande ger vi er en unik möjlighet att arrangera fester i en lokal perfekt för ändamålet. Oavsett om det är en julfest för er personal, middagsbjudning, bröllop eller kundevent.

Restaurangen är enkel att möblera och kan anpassas efter era specifika önskemål och krav. Man kan enkelt göra plats för både orkester och annan underhållning och ändå behålla lokalens speciella charm.

Konferens, seminarium & möten
Vår rymliga inspirerande lokal är fullt utrustad för konferens och andra möten. Projektor, högtalarsystem och mikrofoner. Blädderblock finns givetvis också.

Lokalen är lättmöblerad och sittning kan ske på många olika sätt – skolsittning, U-sittning, bio-sittning etc. Upp till 200 personer får plats.

Passa på att ha er nästa konferens i en inspirerande miljö!

Mat och dryck
Ofta är maten lika viktig som själva mötet. Det är viktigt för oss att maten passar tillfället. Våra menyer anpassas efter ert behov, oavsett om det är en frukostbuffé eller festmåltid. Vi serverar mat från Hotel Öresund/Catera.

Vi har fullständiga rättigheter för slutna sällskap.

Kontakt
För mer information eller bokning, kontakta Anders Lindfors telefon 0735-17 13 08 eller anders.lindfors@landskronabois.com

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Landskrona Stad
Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS