Den 1-4 september går årets konferensresa med Landskrona BoIS partners av stapeln. 2017 åker vi till underbara Zell Am See för konferens och naturupplevelser! LA Travel arrangerar vår resa vilket garanterar hög kvalité!

Zell Am See har så mycket mer att erbjuda än skidåkning. Orten växer utanför skidsäsongen och kan erbjuda mängder av spännande aktiviteter. Vandring, bergsbestigning, cykling i både berg o dal, paragliding, golf och segling. Listan kan göras hur lång som helst! Makalösa naturupplevelser och spännande aktiviteter för alla själar. Och vi kommer vara där det händer…

Möjligheterna till konferens och gemensam teambuilding är perfekta! Vi kommer att konferera i bl.a. den perfekta Ferry Porsche Congress Centre.

I resan ingår

 • Flyg t.o.r. Kastrup/Salzburg
 • Transfer till och från flygplatserna
 • Tre nätter på underbara Hotel Stadt Wien, Zell Am See, ink halvpension. Del i dubbelrum
 • Välkomstmiddag
 • Konferenspass under BoIS ledning
 • En gemensam aktivitet, typ hiking eller cykeltur
 • Andra gemsamma aktiviteter samordnade av BoIS

[alert type=”info”] PRIS: 8 990 kr/person för Guld- eller Huvudpartner. 9 990 kr/person för övriga.
ENKELRUMSTILLÄGG:: 900 kr/person/natt. [/alert]


Boende

Vi bor på Hotel Stadt Wien, ett fantastiskt hotell med ypperliga bekvämligheter. Fem olika bastu samt både ångbad och uppvärmda pooler. En upplevelse!
Mer info om vårt boende: http://www.hotel-stadt-wien.com/

Resan i korthet

 • Fredag 1 sep Flyg från Kastrup, förmiddag. Välkomstmiddag. Fria aktiviteter
 • Lördag 2 sep Konferens och gemensamma aktiviteter
 • Söndag 3 sept Konferens, fria aktiviteter men också gemensamma aktiviteter
 • Måndag 4 sep Hemresa från Salzburg, eftermiddag

Anmälan & bokningsregler

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. I första hand tilldelas platser till Huvud- och Guldpartners samt Nätverkspartners.

Vid anmälan, ange antal personer samt om ni vill bo i enkelrum/dubbelrum. Anmälan som görs innan den 1 april är preliminära och ej bindande för er. Vi kontaktar er efter anmälan

Pga bokningsregler för flyg och hotell behöver vi gå ut tidigt med inbjudan och få era anmälningar i god tid. Det kommer att finnas begränsat antal platser utöver de som finns reglerade i era avtal. Vill ni ha extra platser så är det först till kvarn som gäller. Likaså om man vill ha enkelrumstillägg.

Senast den 1 april vill vi våra partners bokningar. Efter detta går överskottsplatser till de som först anmält sitt intresse.

Namn på resenärerna behöver vi inte i detta skede. Det är i första hand antal vi behöver. Vi ber om förståelse för den uppkomna situationen och hoppas på att ni kan ge besked ganska snart om detta.

Det är även tacksamt att få reda på om ni som nätverkspartner INTE ämnar åka med på resan.

Kontakta Anders Lindfors vid eventuella frågor!

[button type=”primary” size=”lg” link=”http://landskronabois.se/marknad/anmalan/”] Anmäl dig här [/button]

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS