BoIS vill bygga en organisation präglad av samhällsarbete. Vårt initiativ Mötesplats IP verkar för ett mer inkluderande, hälsosammare och tryggare Landskrona med fotboll och rörelse som våra verktyg.

Landskrona BoIS har under många år visat ett stort samhällsansvar med ett genuint intresse för hur Landskrona och dess invånare mår och trivs. För många är Landskrona BoIS ett starkt varumärket i staden och för de allra flesta Landskronabor och lokala näringslivsföreträdare, fotbollsintresserade eller inte, står BoIS för något positivt.

Under de senaste åren har vårt samhällsarbete uppmärksammats och uppskattats av många. Som förening med ett starkt band till vår stad, en stor supporterskara samt ett starkt varumärke har vi ett ansvar. Det ansvaret försöker vi ta i form av ”Mötesplats IP”.

Med hjälp av fotbollen ska vi öka känslan av medvetenhet, delaktighet och hälsoansvar hos näringslivet och våra invånare.


Några av våra projekt inom Mötesplats IP

Tjejfotboll

Tjejfotboll drivs i samarbete med våra grannföreningar. Träningarna är öppna och förhoppningen är att detta ske leda till att fler tjejer börjar spela fotboll.

Träningarna leds av BoIS och Wormos duktiga ledare på konstgräsplanerna på Landskrona IP.

Tjejfotbollen kommer att arrangeras varje torsdag under hela hösten där den äldre och yngre gruppen deltar varannan träning. Vem som helst kan delta och aktiviteten är kostnadsfri tack vare stöd från våra fantastiska sponsorer HSB och Haldex.

Ansvarig ledare 

Amir Jakirlic, 0767-12 90 37, amir.jakirlic@landskronabois.com.


Nattfotboll

På nattfotbollen är alla ungdomar i åldrarna 13-22 välkomna att komma för att spela fotboll på lördagskvällarna under hela hösten 2018. Verksamheten sker i Landskrona Idrottshall och gäller för barn och ungdomar mellan 13-22 år. Vår ambition och vårt syfte med nattfotbollen är att det ska uppmuntra till att ungdomar hamnar i rörelse, har kul tillsammans, bygger nya relationer och utvecklar ett intresse för idrotten. Vi vill även minska på utanförskapet och skapa en bättre integration men också att vi bidrar till en samhällsutveckling och skapar ett bättre och ett mer meningsfullt alternativ för våra ungdomar i Landskrona stad.

Att delta på Nattfotbollen är helt kostnadsfritt och det krävs ingen föranmälan.

Vi hoppas alla Landskronaungdomar är riktigt spelsugna redan på lördag och under resten av året.

Ansvarig ledare 

Amir Jakirlic, 0767-12 90 37, amir.jakirlic@landskronabois.com.

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS