Målsättning

Kamratskap och glädjen att få vara tillsammans skall vara den röda tråden för såväl ledare som spelare i BoIS. Hela ungdomstiden ska präglas av utbildning och utveckling.

Målet är att få fram välutbildade och harmoniska spelare till BoIS junior-, ungdoms- och seniorlag. Träningen och utvecklingen ska vara det grundläggande. Lagen ska naturligtvis försöka vinna sina matcher, men ej till varje pris.

Policy

Toppning av lag för att Landskrona BoIS ska vinna sina matcher och serier ska undvikas. Vid tillfällen som cup- och seriefinaler kan undantag göras. Vi ska om möjligt ställa upp med flera lag, så att alla som vill får spela.

Spelare med speciella talanger och ambitioner ska flyttas upp till den grupp där de spelmässigt hör hemma. Spelaren kan prova några veckor och någon match.Tycker spelaren och ledaren att det går bra så får han fortsätta, om inte går han tillbaka till ursprungstruppen. Det är viktigt att man i en positiv ton förklarar för spelaren varför han får chansen ”högre upp”.

I sjumannafotboll ska det finnas ett lag i varje åldersgrupp. Har vi många spelare i gruppen ska vi anmäla två lag. I elvamannafotboll ska det finnas ett lag i varje åldersklass. Spelartruppen bör bestå av 13-18 spelare. Spelare ska kunna flyttas mellan lag om det i någon grupp blir ändringar av antalet spelare. Flyttningen ska naturligtvis vara till gagn både för lag och spelare. Flyttningen mellan lagen ska ske i samråd mellan ledarna för respektive lag. Viktigt är också att föräldrar blir informerade om varför man gör flyttningen.

Landskrona BoIS Fotbollsakademi
Nära knuten till BoIS ungdomsorganisation är La School Of Sports.

Prenad Reklam 2017-07-20

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng