Ett rekordungt Landskrona BoIS har ännu en gång levererat en stabil insats i Superettan och 2024 är ambitionen att gå för topplaceringarna. Tillsammans är vi övertygade om att detta är möjligt och ju fler vi är som stöttar våra ränder, desto bättre blir våra chanser att verkligen lyckas.

Årskortet ger dig 15 häftiga live-upplevelser. Vi har dessutom valt att trotsa rådande konjukturläget och lämnat priserna oförändrade. Bra va?

Årskortet ger dig garanterad plats på samtliga matcher som spelas i Superettan.

Vi behåller dessutom BoIS-bandet 2024 som blivit en riktig succé. BoIS-bandet som ger alla barn och ungdomar mellan 0 och 16 år möjlighet att gå på BoIS för löjligt billiga 100 kr. Detta gäller ståplats och sektionen ”Lilla Engelska” på sittplats i sällskap med vuxen. Köp BoIS-bandet via vår webshop.

Årskort gäller ej vid ett eventuellt kval.

SE LEDIGA PLATSER

ÅRSKORTSPRISER ORDINARIE 2024

Sittplats premium 2200 kr
Sittplats standard 1800 kr
Sittplats barn premium 500 kr
Ståplats 1400 kr

BOIS-BANDET 2024

Att gå på BoIS ska vara en konstant som följer med genom hela livet. En aldrig sinande källa till känslor i form av förtvivlan och besvikelse, hopp och tvättäkta glädje. Sådant som gör livet värt att leva. För att förverkliga den ambitionen behöver trösklarna vara låga. 

Därför fortsätter vi även 2024 med BoIS-bandet som ger alla barn och ungdomar mellan 0 och 16 år möjlighet att gå på BoIS för löjligt billiga 100 kr – för hela säsongen!

Bandet gäller som inträde till hemmamatcher* under 2024 på Landskrona IP. BoIS-bandet gäller barn och ungdomar som är mellan 0 och 16 år. Bandet gäller som inträde på ståplats och sektionen ”Lilla engelska” på sittplats. Bokad plats på sittplats för barn köper du via vår biljettsida.

BoIS-bandet finns i två storlekar barn (160 mm) och ungdom (180 mm).

*Gäller ej matchen mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF då vi behöver säkerställa antalet sålda biljetter inför den matchen.

ARENAN

Landskrona IP, Idrottsvägen 11 Landskrona