Välkommen till Landskrona BoIS Nätverk Kompetens – där medlemskap inte bara handlar om att delta, utan också om att forma innehållet. Som partner till Landskrona BoIS tar ni kostnadsfritt plats i Nätverk Kompetens.

Från spännande utbildningar till nyskapande föreläsningar, vi är stolta över att erbjuda en dynamisk plattform för ditt företags utveckling. Och dessutom kostnadsfritt för våra partners.

AI!

Vi står just nu inför ett paradigmskifte med teknikutveckling inom användandet av AI. Hur påverkar detta mitt företag och hur kan vi som företag utnyttja detta till vår fördel?

Just nu erbjuder vi en spännande grundkurs i AI, perfekt för nybörjare som vill dyka in i den digitala världen. Men vi stannar inte där – för de som redan har grunden på plats är en fortsättningskurs det perfekta nästa steget. Här tas det ut en kostnad, kraftigt rabatterad för våra partners.

Härnäst?

Vi tror på att gemenskapens kraft kan driva innovation. Som medlem uppmuntrar vi dig att dela dina idéer och önskemål om utbildningar. Landskrona BoIS Nätverk Kompetens är inte bara en plats för utbyte av kunskap, utan också för skapandet av den. Ditt företags tankar och visioner formar vår agenda.
Har ni speciella önskemål? Kan ni själva erbjuda något för våra partners? Vi står aldrig still.

JA TACK, VI VILL VETA MER OM NÄTVERK HÅLLBARHET!

Partner Kompetens 2024