Varför ska du bli medlem i Landskrona BoIS?

Landskrona BoIS har gjort en omvälvande resa de senaste åren. Från att ha varit en klubb med oförlöst potential till att idag ha slagit sig in i elitfotbollen utan att göra avkall på vår strategi. 

BoIS är Landskrona och Landskrona är BoIS. En devis som orubbligt svävar över vår vackra del av världen. Vi är också övertygade om att detta vägval kan leda till sportslig framgång. 

För att fortsätta marschera framåt behöver vi vara många som skriver under på den randiga strategin. Vårt existensberättigande ligger i att våra BoIS-supportrar betraktar ett medlemskap i klubben som en lika naturlig som självklar investering. Ju fler vi är som tecknar ett medlemskap i Landskrona BoIS, desto större möjligheter har vi att kunna fortsätta hävda oss. Ett sådan ringa investering är också ett ställningstagande. 

Fotbollen är numera en genomkommersialiserad produkt som utnyttjas och används i propagandasyfte. Ofta tvingas klubbarna att symbolisera värden de inte är skapta för och inte sällan finns det en dold agenda bakom klubbmärkena på bröstet. Inte minst internationellt. Våra största styrande organ genomsyras av kontroverser och fotbollen tvingas att avsäga sig kontakten med den vanliga människan.  

Sverige är hittills förskonat från den utvecklingen och en stor anledning till detta stavas medlemsdemokrati. Ett faktum som aldrig får tas för givet. 

Som medlem utser du, genom årsmötet, styrelsen och du är också med och beslutar om övergripande riktlinjer för verksamheten. Du ges större insyn och de större nyheterna landar i din mailkorg före den breda massan. Dessutom försöker vi ständigt att ladda medlemskapet med ett gäng mervärden som gör investeringen än mer gynnsam. 

Välkommen till Landskrona BoIS – vi behöver dig!

SOM MEDLEM FÅR DU

+ Inbjudan till kick-off
+ BoIS+
+ Gå på medlemsmöten och årsmöte
+ Stora nyheter först
+ Månadsbrev från verksamheten
+ Inträde till medlemsbaren
+ Rabatter (se rabatterna här)