Presskontakt: Ordförande Gabriel Munck, telefon 070-5402566.

Ackreditering till Landskrona BoIS hemmamatcher:
Kurt Hultqvist, telefon 0733-81 06 29 alternativt maila till kurt.hultqvist@comhem.se eller goal@landskronabois.com

Landskrona BoIS förbehåller sig rätten att besluta i ackrediteringsfrågor. Ingen ackreditering är klar utan bekräftelse från Kurt Hultqvist, Landskrona BoIS.

BoIS, BOIS eller Bois?
Landskrona Boll- & Idrottssällskap förkortas BoIS. Vi uppskattar att förkortningen av vårt föreningsnamn skrivs BoIS med litet o.

Klubbmärke
Behöver du använda vårt klubbmärke?
Kontakta Anders Lindfors, telefon 073-517 13 08 eller anders.lindfors@landskronabois.com

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.