BoIS föll med uddamålet mot Mjällby

Det blev en uddamålsförlust i bortamötet mot Mjällby, 2-1. BoIS förde matchen men skapade inte några riktigt vassa målchanser.

– Försvarsmässigt var det mycket bra. Vi gav inte Mjällby några utrymmen. Båda målen kom på fasta situationer, där segermålet kom som en efterdyning av en hörna. Det var flipperspel och oturligt nog gick bollen i mål, säger BoIS assisterande tränare Billy Magnusson, som var speciellt nöjd med mittbackarna Philip Andersson och Philip Ljung.

– Offensivt har vi ett varierat passningsspel men vi skapar inte chanser. Jonathan Levi gör en fin insats som offensiv mittfältare, playmaker. Han tar ytterligare ett steg framåt men totalt sett måste vi upp en klass till.

BoIS mål, som betydde kvittering till 1-1 gjordes av Alexander Tkacz, ett snyggt mål där han bröt in från kanten och placerade bollen i bortre burgaveln.

Foto: Ulf Bjarke, foto261.se