Viktor Svensson gjorde årsdebut

Viktor Svensson och Rasmus Alm gjorde båda sin första match från start i år när BoIS mötte division 2-laget BW90. BoIS ställde upp med spelare som inte fått så mycket speltid i de tidigare matcherna samt med tre provspelare från Ghana. Det blev förlust med 1-0.

– Vi borde ha vunnit den här matchen med tanke på de chanser vi hade, tre stolpskott och två öppna mål-lägen, säger BoIS-tränaren Agim Sopi, som dock ändå är nöjd med att ha fått till en match där fler spelare fick en chans att visa upp sig.

– Det var skönt att få igång Viktor och Rasmus och jag är glad att de kände sig bra efter matchen. De kommer att bli mycket bättre längre fram, nu var båda lite tveksamma i närkamperna.

BoIS fick inte igång något bra passningsspel.

– Nej, det blev för mycket transport av bollen, kanske inte så konstigt med tanke på tre nya i laget som inte tidigare ens tränat med oss, säger Agim.

Tre spelare från Ghana fick visa upp sig. 18-årige yttermittfältaren/anfallsspelaren Prince var den som BoIS framför allt ville titta på. De övriga var ytterbacken Rakip och yttermittfältaren Kodjo.

Eventuellt kommer BoIS att se mer av just Prince.

BoIS startade med det här laget: Ismael Diawara – Dennis Olofsson, Harry (junior), Viktor Svensson, Rakip – Rasmus Alm – Saber Azizi, Fredrik Gunnarsson, Kodjo – Admir Aganovic – Eldin Besic.

Text och foto: Bert Lundqvist,