Inför årsmötet den 10 mars presenterar Landskrona BoIS ett minusresultat på cirka 1,8 Mkr i bokslutet för 2015. Det skall jämföras med 2014 års förlust på ca 1,3 Mkr.

Ordförande Gabriel Munck kommenterar:

–  Vår degradering till division 1 innebar en fortsatt intäktsminskning med ca fyra Mkr jämfört med 2014 till 17,7 Mkr. Vi har markant reducerat våra kostnader men inte lyckats göra det tillräckligt snabbt. Även 2016 spelar vi i ettan och därför har vi genomfört ytterligare kostnadsneddragningar. Vi budgeterar försiktigt med minskade intäkter till 12,7 Mkr samt ett svagt negativt resultat på -0,4Mkr. Vårt klara mål är att få löpande verksamhet i balans under året.

– Bland glädjeämnena från året som gått finns utvecklingen på vår ungdomssida. Att vi har så många duktiga unga spelare från egna led i eller nära A-truppen, är mycket glädjande, kommenterar Gabriel Munck.

Styrelseledamöterna Fredrik Lind och Göran Andersson har valt att inte ställa upp för omval. Enligt valberedningens ordförande Mats Persson kommer man att föreslå årsmötet en återgång till sju styrelseledamöter från årets nio ledamöter.

Valberedningens förslag till nya styrelseledamöter är Christian Condrup och Urban Jansson.

Valberedningen kommer att  föreslå omval av ordförande Gabriel Munck samt omval av styrelseledamoten Peter Condrup.

Mandatperioden för styrelseledamöterna Mikael Hjelte, Pernilla Anderberg samt Tommy Bengtsson löper tom 2016.

Här kan ni ladda ner hela årsredovisningen:

Årsredovisning landskrona boll och idrottssällsap inkl koncern 2015

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS