Samma lag som startade senast mot Trelleborgs FF kommer att starta lördagens träningsmatch mot FC Rosengård på IP:s konstgräsplan. Det betyder att Ismael Diawara kommer att fortsätta i mål och BoIS-tränaren har nu valt honom som förstemålvakt tillsvidare.
Agim Sopi var nöjd med insatsen mot TFF men säger också i den här BoIS TV-intervjun att laget kan prestera mycket bättre. Samtidigt gäller det att alla är ödmjuka och inte tror att vi är världsmästare för att det har gått bra i de senaste träningsmatcherna.
Alexander Zaim och Fredrik Gunnarsson är borta ett par veckor. Den ssistnämnde fick problem med knäet under en av veckans träningar. Annars är alla redo för spel.
Här är startelvan: Ismael Diawara – Mikael Dahlgren, Philip Andersson, Viktor Svensson, Alexander Tkacz – Igor Arsenijevic, Måns Ekvall – Rasmus Alm, Jonathan Levi, Filip Pivkovski – Erik Pärsson.
Övriga är avbytare.
Avspark lördag kl 13 på IP:s konstgräsplan.