Nu är det klart att det ska drickas Walters Kaffe på Landskrona IP även säsongen 2016.

I dagarna avtalades det mellan Kaffemagasinet som rostar det goda lokala kaffet, Walters Kaffe och Landskrona BoIS, att Walters Kaffe ska serveras på och kring IP även kommande säsong. Kaffemagasinet har tecknat ett partneravtal där dessutom Landskrona BoIS har en möjlighet att inbringa pengar om företag och partners i Landskrona BoIS nätverk väljer att införskaffa kaffe från Kaffemagasinet. Företagen ges, genom avtalet med Landskrona BoIS, möjlighet att göra, i dubbel bemärkelse, en god affär när det gäller att införskaffa bra och gott kaffe och dessutom till ett bra och mycket konkurrensmässigt pris.

”Jag har förstått att kaffet varit väldigt omtyckt på IP och att det uppskattats för dess smak. Vi är ett lokalt företag och vi dessutom nu, med nya delägare i bolaget, satsar på allvar för att göra kaffet känt för Landskronas invånare och företag. Då är Landskrona BoIS, som är det starkaste varumärket i Landskrona, en perfekt partner och IP en värdefull plats att visa upp Walters Kaffe på.  Att det är omtyckt, det råder det inget tvivel om, när man smyglyssnar lite på de som avnjuter kaffet under match. Det är en yrkesskada” säger David Vrabl, kafferostare, delägare och VD i Kaffemagasinet.

”Jag sitter själv och ser de flesta hemmamatcher och när spelet är kallt och tråkigt, då värmer det men en varm korv och god, het kopp nybryggt Walters Kaffe. Dessutom är vår logga svart och vit. Då kan det aldrig bli fel ” tillägger David Vrabl och ler.