Äntligen seriepremiär! Lördag kl 15 är det avspark i Oskarshamn och BoIS-tränaren Agim Sopi har gjort sina val. Här är BoIS startelva:

Ismael Diawara – Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson – Alexander Tkacz, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Filip Pivkovski – Jonathan Levi – Erik Pärsson.

– Det har inte varit lätt att ta ut en startelva. Jag har så pass många duktiga fotbollsspelare i truppen och jag lider med de andra. Men konkurrensen är stenhård.

Startelvan var ganska väntad, det var väl bara två platser som man var lite osäker på. Nu valde BoIS-tränaren att satsa på Alexander Tkacz som höger mittfältare och därmed gick Oskar Sverrisson in på vänsterbacken.

– Det blev bland annat på bekostnad av Admir Aganovic, men jag har förklarat för honom att jag vill ha lite mer fart på kanten i den här matchen. Tkacz har visat snabbhet både som högerback och högermittfältare, säger Agim.
Vilka som blir avbytare är inte i nuläget helt klart.

– Än så länge är det hela truppen som gäller och vi avvaktar kvällens träning med att bestämma vilka sex förutom målvakten som ska vara på bänken.

Om ni inte åker till Oskarshamn kan ni streama matchen. Priset är 89 kr och följande länk gäller: https://oaikplay.solidtango.com/live/oskarshamns-aik-landskrona-bois–2

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson