Landskrona BoIS träningsbild

Efter två omgångar ligger BoIS i toppen av serien. Men det är en jämn serie, där alla lag tagit mellan ett och fyra poäng. På söndag är det möte mot Trollhättan på bortaplan och BoIS tränaren Agim Sopi förväntar sig en tuffare match än senast.

— Vi har tittat lite på hur Trollhättan spelar, försökt hitta deras löpvägar och se hur vi kan utnyttja det. De har några bra spelare som vi haft genomgång kring, men vi vet vad vi kan och vi kommer åka dit för tre poäng, säger han.
BoIS spelade alltså 0-0 i premiären mot Oskarshamn och vann med 2-0 hemma mot Qviding matchen efter.

— Vi måste hitta ett sätt att vila med boll, vi blev stundtals lite otrygga och slog bort den, då fick vi i stället jaga boll. Vi har också snackat om att vi måste upp i press, vi kommer att möta ett bättre lag än senast, fortsätter han.

Agim Sopi har en skadefri trupp till sitt förfogande, vilket innebär att Igor Arsenijevic är tillbaka. Eldin Besic, som gjorde två mål i B-lagsmatchen i veckan, är med i truppen för första gången.
Truppen:
Ismael Diawara, Amr Kaddoura, Viktor Svensson, Alexander Zaim, Mikael Dahlgren, Oskar Sverrisson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Admir Aganovic, Thierry Zahui, Eldin Besic, Filip Pivkovski, Erik Pärsson och Jonathan Levi.

Matchen spelas kl 17 på söndag, och sänds på nätet: https://fcttv.solidtango.com/live/fc-trollhattan-landskrona-bois

Text och foto: David Jönsson