Efter den fina inledningen är det uppåt i BoIS-truppen. Det är också bara positiva rapporter när det gäller spelarna Måns Ekvall och Erik Pärsson, som skadade sig i matchen mot Trollhättan.

– Allt ser bara bra ut. Erik har tagit det lugnt måndag och tisdag, men känner sig helt okej. I morgon är det träningsfritt men han kommer att köra för fullt på torsdag och fredag. Måns Ekvall har varit i full träning hela veckan, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

– I dag har vi varit lite färre på träningen eftersom fem spelare var med i U 21 i går och de hade bara återhämtningsträning. Onsdag är som sagt ledig, sedan tränar vi torsdag förmiddag och fredag kväll innan det är match på söndag mot Norrby på IP.

Text: Bert Lundqvist, foto David Jönsson

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS