En stor BoIS-profil har gått ur tiden. Sven ”Skinkan” Malmborg har avlidit, 78 år gammal. Han spelade 415 matcher i den randiga BoIS-tröjan mellan åren 1955 och 1971. Efter sin aktiva karriär hade han en tid också ledaruppdrag i BoIS.

Högerbacken ”Skinkan” Malmborg var med om fyra misslyckade kval till Allsvenskan, 1958, 1959, 1962 och 1968. Men till slut nådde han ändå Allsvenskan med sitt BoIS 1970 och fick året därpå under sin sista säsong spela fem allsvenska matcher.

Landskrona BoIS minns en stor spelare i föreningen både på och utanför plan. Våra tankar går till familjen.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS