Tvååkers IF är BoIS nästa motståndare och det är en match mellan toppen och botten. Men så BoIS-tränaren Agim Sopi absolut inte se det som. Han menar att Tvååker är ett bra lag även om man bara tagit en poäng.

– Det finns inga lätta motståndare i den här serien och vi kommer inte att gå ut på planen och tro att matchen är vunnen. Det finns ingen i vår trupp, varken spelare eller ledare, som tänker så. Det gäller, som jag ofta poängterat, att göra jobbet. Annars vinner man inga matcher, säger Agim Sopi.
– Däremot, tillägger Agim, så behöver vi göra en bättre start än vad vi gjorde i senaste matchen mot Norrby och även mot Qviding. Vi ska vara på tå från avspark.

Något lag är inte klart så här på fredagskvällen efter träningen. Alla spelare är tillgängliga men Agim vill fundera lite till innan han bestämmer sig för startelvan.
– Ja, både Rasmus Alm och Erik Pärsson är tillgängliga för spel och det gör det lite svårare att bestämma sig.

Ny i truppen sedan föregående match är Philip Ljung.
– Philip har spelat en del U19-matcher nu på slutet och gjort väldigt bra ifrån sig. Därför vill jag ha med honom i truppen på lördag.

Från truppen den här matchen försvinner Eldin Besic, Dennis Olofsson och Fredrik Gunnarsson.

Här är den kompletta 18-mannatruppen som beger sig till Tvååker för match kl 16: Ismael Diawara, Amr Kadourra, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Alexander Zaim, Philip Ljung, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Thierry Zahui, Alexander Tkazc, Filip Pivkovski, Rasmus Alm, Jonathan Levi, Admir Aganovic, Erik Pärsson, Zaber Azizi.
Åker ni inte till Tvååker, som ligger i Varbergs kommun, så går det att se matchen på webben.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se.