-Det är bara att ta nya tag, det finns inget annat, sa Agim Sopi efter 3-0-förlusten mot Tvååker.

Erik Pärsson var tillbaka efter skada, men redan efter tio minuter segnade han ner. Bollen var långt nere på egen planhalva så det var alltså inte efter någon duell som han la sig ner och vred sig i smärtor.

– Deras spelare sparkade honom rakt över knät, eller på vaden. Det var helt medvetet, bollen var långt därifrån, sa en irriterad Agim Sopi efteråt.

BoIS bytte in Jonathan Levi och fick alltså röra om i uppställningen. Admir Aganovic flyttade fram och fick Levi bakom sig. Lagen hade sedan några bra chanser vardera i första halvlek.

1-0 kom tolv minuter in i andra halvlek, när Jakob Adolfsson kom helt fri genom BoIS-försvaret. 2-0 kom på ett liknande sätt tolv minuter senare och fem minuter från slutet kom 3-0. Däremellan hade BoIS svårt att komma fram till avslut, tog få avslut och hade helt enkelt inget flyt i anfallsspelet.

– Vi hade pratat innan om hur de anfaller, hur de kommer med få spelare. Vi var inte på tårna. I andra försökte vi med allt. Vi testade med två anfallare men bollen studsade inte vår väg i dag. En förlust kommer alltid förr eller senare, nu kom den i dag och det är bara att ta nya tag nästa vecka. Det finns inget annat, summerade han.

BoIS gjorde tre byten i andra halvlek, ändrade formationen – men inget bet. Agim samlade besvikna spelare i omklädningsrummet efteråt.

– Jag sa till killarna att det här har hänt stora lag också, att man förlorat mot bottenlag. Vi vet vad vi kan, vi vet att vi underpresterade i dag. Vi får deppa i dag och i morgon, sen har vi två hemmamatcher på rad som vi ska vinna.

Text och foto: David Jönsson