I dag fick vi ett glädjande besked av Erik Pärsson efter att han röntgat fotleden. Det är inget brott utan handlar om en rejäl stukning. Det innebär ändå att Erik missar Höllviken-matchen på söndag men kan eventuellt vara tillbaka i omgången därpå.

Det var en upprörd BoIS-spelare vi pratade med. Erik själv menar att det var rena överfallet som hände i inledningen av matchen mot Tvååker.
– Jag var cirka tio meter från deras straffområde medan bollen var vid vårt straffområde. Då känner jag bara att jag får en ordentlig tackling mot axeln, jag faller och deras spelar, som är Sandeep Mankoo, trampar mig över fotleden. Jag betecknar det här som rena överfallet, det var ju aldrig någon duell, även om domaren påstod det, säger Erik.
– Jag har aldrig någonsin i någon match jag spelat varit med om något liknande.
Erik Pärsson träffade i dag sjukgymnasten Tomas Mårtensson, som i sin tur skickade honom till röntgen. Där fick han beskedet att det inte var någon fraktur utan en stukning.
En stukning kan i och för sig ta lång tid men Erik hoppas på en eller max två veckor.
– Det känns bättre nu men jag vaknade med en rejäl svullnad och hade riktigt ont.

Text och foto: Bert Lundqvist