Innan matchen mot Prespa Birlik var det ”högtidlig” invigning med klippning av band av ”Cronas hörna”. I den bortre vänstra delen av VIP-restaurangen finns nu en hörna möblerad av Ekeby Möbler där man kan slå sig ner i en lite lugnare miljö. Och ofta kommer man att träffa ”Crona” själv, d v s Claes Cronqvist, som ju förstås förrättade invigningen.

Sonny Johansson har fått en tidning uppkallad efter sig ”Sune Magasin” och nu har alltså Claes Cronqvist fått en hörna.
– Det är alltid roligt att som gammal BoIS:are vara med och dra ett strå till stacken. Vi har ju sedan en tid tillbaka aktiverat gruppen ”Gamla BoIS:are” och har fått till stånd ett fint samarbete med föreningen, som nu ser en styrka i att använda oss i olika sammanhang. Bland annat säljer vi programmet ”Sunes Magasin” inför matcherna, säger Claes Cronqvist.