Innan matchen mot Prespa Birlik var det ”högtidlig” invigning med klippning av band av ”Cronas hörna”. I den bortre vänstra delen av VIP-restaurangen finns nu en hörna möblerad av Ekeby Möbler där man kan slå sig ner i en lite lugnare miljö. Och ofta kommer man att träffa ”Crona” själv, d v s Claes Cronqvist, som ju förstås förrättade invigningen.

Sonny Johansson har fått en tidning uppkallad efter sig ”Sune Magasin” och nu har alltså Claes Cronqvist fått en hörna.
– Det är alltid roligt att som gammal BoIS:are vara med och dra ett strå till stacken. Vi har ju sedan en tid tillbaka aktiverat gruppen ”Gamla BoIS:are” och har fått till stånd ett fint samarbete med föreningen, som nu ser en styrka i att använda oss i olika sammanhang. Bland annat säljer vi programmet ”Sunes Magasin” inför matcherna, säger Claes Cronqvist.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS