På söndag kl 17 är det avspark i matchen Oddevold – Landskrona BoIS på Rimnersvallen i Uddevalla. Tre poäng för BoIS skulle innebära att man passerar Öster och går upp i serieledning.

– Vi tittar inte så mycket på tabellen innan den här omgången är slut. Först ska vi göra ett bra jobb och då kan det innebära tre poäng och då har vi en angenäm tabell, menar BoIS assisterande tränare Billy Magnusson.
– Men att vinna blir inte lätt. Oddevold är ett lag som kommit starkt på slutet. Man besegrade till exempel Mjällby senast på bortaplan. Hittills har vi bara en seger på bortaplan och den statistiken vill vi förbättra.

Igor Arsenijevic är skadad. I övrigt är truppen skadefri samtidigt som Philip Andersson är tillbaka efter sin avstängning. Det innebär att följande spelare åker till Uddevalla i morgon: Ismael Diawara, Amr Kaddoura, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Alexander Zaim, Rasmus Alm, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Fredrik Gunnarsson, Alexander Tkacz, Dennis Olofsson, Filip Pivkovski, Jonathan Levi, Erik Pärsson, AdmirAganovic, Saber Azizi.

Matchen börjar kl 17 och är ni inte på plats i Uddevalla så kan man se matchen på webben. Kolla länk på oddevold.se

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se