Det svenska underklädesmärket Frank Dandy lanserar nu kampanjen ”Legends” där dagens idrottsstjärnor möter sina förebilder. Först ut är förre BoIS-spelaren Jonas Olsson, numera West Bromwich som möter sin förebild, BoIS-legendaren Claes Cronqvist.

 

Att det blev just de två är kanske inte så konstigt när kampanjen leds av förre BoIS-målvakten Sebastian Karlsson, som är affärsutvecklare på SP Professionals.

 

Kampanjen görs med filmade möten mellan proffsen och deras legender. Jonas Olsson och Claes Cronqvist filmades och fotograferades på Landskrona IP. I kampanjen ingår tre reklamfilmer samt en drygt två minuter lång film där Claes och Jonas pratar om erfarenheter och minnen.

Frank Dandys bassortiment kallas Legends och har nu gett upphov till en rad filmade möten som hyllar legendarernas betydelse för vår tids framgångsrika idrottare.

 

Här är filmen: