Mjällbys stortalang Adi Nalic, 19 år, väljer spel i Landskrona BoIS den kommande säsongen. BoIS har skrivit ett avtal med honom för 2017.

Det är en kille som varit en stor talang en längre tid. Han är mittfältare eller anfallare. För några år sedan provspelade han med Milan och Fiorentina. Mjällby är moderklubben och under den gångna säsongen flyttades han upp i A-truppen. Dock satte en infektion i kroppen stopp för spel fram till sommaren. Sedan blev det sporadiska inhopp i våras. Han var dock med i Söderettans talanglag. Egentligen skulle han den här veckan provtränat med Kalmar FF men valde att skriva på för Landskrona BoIS.

– Det är ett framtidslöfte som ville komma till oss för att utvecklas som fotbollsspelare. Han är den typen av fotbollsspelare som vi letar efter, har bra teknik, spelintelligens, är stark och har en härlig personlig karaktär. Han springer mycket i djupet men har också en bra defensiv, kommenterar BoIS-tränaren Agim Sopi och tillägger:
– Jag tror mycket på honom!

En nyhet nästa år är att Adi Nalic och några andra talanger kommer att få chansen till individuell träning på förmiddagarna.
Vi hälsar Adi Nalic välkommen till Landskrona BoIS!

Text: Bert Lundqvist