Supertalangen Daniel Ask, 18 år om knappt två veckor, har skrivit ett treårskontrakt med Landskrona BoIS. Han kommer närmast från Öster och bakom värvningen ligger Jonas Thern som har haft honom på sin fotbollsakademi i Osby.

– Danne är en enorm talang, en spännande offensivt lagd mittfältare, som jag tror har stora möjligheter att utvecklas i Landskrona BoIS under Agims ledning, säger Jonas Thern.

Daniel Ask tillhörde Öster den här säsongen och ansågs där som en framtidsspelare. Men i stället valde han att skriva ett kontrakt på tre år med BoIS.
– Jag såg större utvecklingsmöjligheter i Landskrona tack vare Jonas Thern och tränaren Agim Sopi. Jag gillar Agims sätt att spela fotboll och hur han tar hand om unga spelare. Vi har träffats en del på skolan och jag har kompisar som tränat med honom, säger Daniel Ask, som ser fram emot träningsstarten den 9 januari.
Jonas Thern vill dock att Danne ska utvecklas i lugn och ro.
– Det är ingen färdig spelare men en coming man, som man säger. Han har en del saker att jobba på men det är det som vi ska lära honom i BoIS. Jag ser med spänning fram emot hans utveckling.
Vi hälsar Daniel Ask välkommen till Landskrona BoIS!

Text: Bert Lundqvist