Intresset för Landskrona BoIS är stort. Inte minst nu i cuptider och extra mycket publicitet blir det när det går bra, som efter vinsten mot Gefle.

Det känns som i gamla tider nästan. Givetvis skrevs det en hel del i hemmatidningen HD, såväl i papperstidningen som på webben. Samtliga så kallade kvällstidningar, Kvällsposten, Expressen och Aftonbladet hade också artiklar om matchen på sina webbsidor och så förstås Landskrona Direkt, som verkligen ger sina läsare mycket BoIS-läsning. Sedan visades ju matchen streamad på Cmore och Fotbollskanalen, som ingår i koncernen, lade ut highlights.

Själva satsade vi också väldigt mycket på matchen både inför och efteråt med både text, bilder och BoIS-TV. Att intresset är stort ser vi av de siffror som de olika inläggen fick.
Fotbollskanalens highlights, som vi delade på vår webbsida, nådde ut till drygt 17 500, cirka 13 000 läste det korta matchreferatet medan 8 000 kunde se BoIS-TV-intervjun med Philip Andersson. Vi delade också texten från skånesport.se på vår webb och det inlägget nådde drygt 7 000.

Vi har i år utökat vår mediagrupp för att kunna tillfredsställa suget efter BoIS. Bert Lundqvist och David Jönsson, som skötte det mesta i fjol, har nu fått fler medarbetare till hjälp. En av dem är Lasse Möller, som lämnade HD efter förra året. Som BoIS:are sedan många år tillbaka har han erbjudit sina tjänster och vi hälsar honom varmt välkommen. Lasse kommer dels att skriva på hemsidan, dels vara med i BoIS-TV. Han kommer också att deltaga i webbsändningarna.

Torgny ”Togge” Andersen startade i fjol ”Sunes Magasin” tillsammans med David Jönsson. Det kommer de att fortsätta med i år. ”Sunes Magasin” kommer att bli ett officiellt matchprogram i år. Räkna med många intressanta artiklar. Men ”Togge” kommer att göra mer än så, han är med i webbsändningarna och hjälper även till med facebook och twitter.

Klubbfotograf från och med i år är Henrik ”Putte” Nordell. Vi hälsar honom välkommen i BoIS Mediagrupp.
Övriga medarbetare i Mediagruppen är Fredrik Lind samt Jakob Nyremark, som framför allt kommer att producera webbsändningarna men också i mån av tid vara behjälplig med BoIS-TV. Max Lundmark har ett huvudansvar för gruppen tillsammans med styrelserepresentanten Christian Condrup.

Apropå BoIS-TV så är det ett populärt medium som vi kommer att använda oss av lite mer. Förutom inslag före och efter matcherna (framför allt hemmamatcherna) planerar vi ett magasinsprogram med arbetsnamnet Studio BoIS. Detta beräknar vi sända ungefär var tredje vecka och det kan bli mellan 10 och 15 minuter långt. Premiären sker troligen inför seriestarten.

Den så kallade Podden kommer dock att vara vilande tills vidare.

När det gäller hemsidan i övrigt så finns nu den kompletta truppen på plats. Det saknas några uppgifter än på spelare men kommer i dagarna. Fotografering kommer också att ske inom kort.

På hemsidan finns en flik under A-lag som heter Spelprogram och Resultat. Här kan ni gå in och kolla statistik från matcherna. Alla inlägg och inslag som hör till respektive match kommer också att länkas in här.

Nu laddar vi för Kalmar FF. På hemsidan finns i dag en intervju med Kalmar FF:s sportchef, som tycker att BoIS och Kalmar har många likheter. En intervju med Kalmartränaren kommer så småningom.

Slutligen är vi förstås väldigt glada över att BoIS finns med i det allmänna mediebruset. Där finns framför allt de lokala medierna HD, Landsskrona Direkt, Lokaltidningen samt Papperstidningen. Den nya webbsajten skanesport.se har också börjat satsa på BoIS. Givetvis kommer vi att i möjligaste mån dela artiklar från övriga media för att ge dem större spridning.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS