På torsdagsmorgonen träffades ett 60-tal av Landskrona BoIS Affärsnätverkspartners för ett frukostmöte på Landskrona Idrottsplats. De nya medlemmarna 2017 Bergkvara Buss och Harrys i Landskrona svarade för denna träffs lite längre presentation av sin respektive verksamhet.

Deltagarna intog en förstärkt frukost och fick under denna presentera sig men namn och företag.Efter denna introduktion blev det lite närmare presentation vid respektive bord där man placerats sex och sex.

Representanter för Bergkvara Buss och Harrys i Landskrona höll uppskattade presentationer om sina respektive företag och alla de möjligheter de kan erbjuda både de övriga i nätverket och alla andra kunder.

Slutligen avslutades träffen med att bland annat LA Travels och Landskrona stads representanter berättade om sin verksamhet kortfattat och BoIS presenterade sin Mediegrupps arbete.

Nästa frukostträff med nätverket blir den 15 juni.

Text och bild: Lasse Möller

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS