Under fredagen var det full fart på Idrottsplatsens konstgräs när Landskrona BoIS Affärsnätverk anordnade den populära Företagarfotbollen. En fotbollscup som naturligtvis inte bara handlar om umgänge och trivsel utan även en dos prestige.

I underbart sommarväder där mineralvattnet gick åt i betydligt större omfattning än den korv som marknadsansvarige Anders Lindfors grillade med bravur var det full fart under ett antal timmar.

När röken väl skingrats och dammet lagt sig så stod Jansson & Partners som segrare sedan man vunnit finalen mot Gamla BoISare. I semifinalen slog dessa båda lag ut SWEP och Swedbank bör tilläggas. Totalt deltog tio lag och nästan hundra spelare.

Kommande träffar med BoIS nätverk blir den 15 juni, 25 augusti, 14 september och 6 oktober.

Text: Lasse Möller Bild: Anders Lindfors