Tack vare 80-talet volontärers ideella insats kan Landskrona BoIS genomföra sina hemmamatcher på ett sätt som inte minst hyllas av tillresande supportrar och lag. På söndagen belönades dessa volontärer med en liten avslutningsmåltid efter BoIS match mot Oskarshamn.

I VIP-restaurangen bjöds det på korv, hamburgare, kaffe och tårta. Dessutom fick samtliga gåvor från en rad sponsorer.

Anders Lindfors och Max Lundmark framförde båda sina tack och talade uppskattande om volontärernas insatser. Man berättade också att det den 3 september anordnas en resa till matchen Rosengård-BoIS då BoIS bjuder på bussresan och entré.

– Tack vare våra volontärer kan vi ha sådan klass på våra matcharrangemang. Det är allt från kioskpersonal och skyltbärare till bårpersonal och folk som sköter musik, anslagstavlor och statistik, berättar Max Lundmark.

Efter säsongen kommer årets andra lilla avslutningsmåltid att anordnas. Förhoppningsvis kan man då även fira BoIS serieseger och uppflyttning till Superettan.

– Vi har ständigt behov av fler volontärer så om någon där ute känner att man vill ställa upp ideellt för BoIS så ta kontakt med mig, Anders Lindfors eller Janet Krutzen, säger Max.

Text: Lasse Möller Bild: Henrik Nordell

Vill du hjälpa BoIS och vara med i vårt härliga volontärsgäng? Kontakta gärna någon av oss:

Janet Krutzen: 0709-699464

Anders Lindfors: 0735-171308

Max Lundmark: 0707-229335