Stefan Nilsson fick Hall of Fame-diplomet

Stefan Nilsson fick i samband med söndagens match mot Utsikten ta emot sitt diplom som bevis för att han valts in i BoIS Hall of Fame.

Stefan Nilsson föddes 1952 och blev BoIS:are 1964. Juryns motivering till valet är följande:
”Egen produkt som redan som 16-åring 1969 gjorde debut i A-laget, utvecklades till en löpstark mittfältare med pondus under det allsvenska 1970-talet, noterades även för elva ungdomslandskamper. Han var en pådrivare och ledargestalt som också bar kaptensbindeln. Avslutade efter 436 matcher den aktiva karriären 1984 som ytterback och tog samma år plats i styrelsen som vice ordförande, var ordförande 1985-86 och vice ordförande 1995-97.”

En intervju med Stefan Nilsson finns att läsa på BoIS hemsida: https://landskronabois.se/2017/10/13/stefan-nilsson-bois-hall-fame/

På bilden får Stefan Nilsson blommor och diplom av BoIS ordförande Gabriel Munck och klubbchefen Max Lundmark. Foto: Henrik Nordell (henriknordellphotography.com)

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng