I morse mötte ett 60 tal deltagare från Landskrona BoIS stora nätverk upp i klubbens restaurang för ett inspirerande morgonmöte. Huvudpunkten för dagen var, förutom frukostbullar från Hotell Öresund, en morgonpigg föreläsare i form av Hans Olsson. Han pratade på temat ”Kunden har alltid fel” om behovet att vara proaktiv mot sina kunder och inte vara en ”prislista som andas”.

Många igenkännande skratt och intressanta vinklingar på mötet mellan kund och säljare avverkades på den dryga timme Olsson höll hov och diskussionerna fortsatte långt efter att det officiella programmet hade upphört.

Nästa frukost med Affärsnätverket är den 16 november.

Är ni intresserade av att bli en del av Landskrona BoIS Affärsnätverk kontaktar ni Anders Lindfors på anders.lindfors@landskronabois.com eller 0735 – 17 13 08