BoIS äldste spelare 98 år

Landskrona BoIS äldste spelare, Sture Hallén, fyllde i söndags 98 år. BoIS ordförande Gabriel Munck har å BoIS vägnar framfört gratulationer till nyblivne 98-åringen.

Sture Hallén är född 1919 och var BoIS-spelare i mitten på 40-talet. Han debuterade i allsvenska reservlagsserien hösten 1944 och var under hela 1945 ordinarie högerback i BoIS reservlag. På våren 1946 fick han chansen i A-laget. Han spelade vänskapsmatchen mot BK Drott (vinst, 1-0) och sedan seriematcherna i Division 2 Södra 1945-1946 mot Nybro IF (förlust, 3-1), Alets IK (vinst, 2-1) och Kalmar AIK (3-3).

Sture bjöds även in att gå på match på Landskrona IP i början av nästa säsong, något både han och sonen Christer ser fram emot.

Guldpartners 2018

Huvudpartners 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng