Hej alla BoISare,

Igår hade vi kickoff i Landskrona BoIS.  Idag blev jag uppringd av Mattias Hjälm på Helsingborgs Dagblad om en olämplig kommentar som kom i en bisats från mig. Låt mig börja med att på det
bestämdaste framföra att Landskrona BoIS är en förening för alla, en klubb som tar avstånd från kränkande beteende vare sig det riktas mot enskilda, andra föreningar, minoriteter av varje slag. Vår klubb är öppen och inkluderande. Den riktar sig till alla som vill vara med i vår familj oavsett etniskt ursprung, sexuell läggning eller religion.

Till de som må ha känt sig utpekade eller kränkta av vad jag har sagt vill jag utrycka min bestämda ursäkt och respekt och så även till de supportrar eller andra i vår grannklubb som kan ha känt så. Tro mig, ingen ska känna sig ovälkommen till IP. Vi har den största respekt för andra föreningar och det arbete de lägger ner.

Välkomna till IP

Urban Jansson
Ordförande Landskrona BoIS