På lördag är det våryra i centrum och Landskrona BoIS finns naturligtvis på plats. Vi kommer att hålla till på Järnvägsgatan vid Team Sportias gamla lokaler och vi är på plats från 10.00 till 16.00.

Ni som är medlemmar i klubben har möjlighet att köpa biljetter till derbyt mot Helsingborgs IF med förtur redan på fredag men även på Våryran säljer vi biljetter. Ni som inte är medlemmar kan naturligtvis passa på att teckna ett medlemskap på plats och på så vis få samma möjlighet till förtur. Ifjol var vi 613 medlemmar och i år är vi redan 750 medlemmar men vi har plats för många fler randiga själar i vår klubb!

Vi säljer också våra souvenirer. Passa på att införskaffa vårens snyggaste t-shirts! Fortsätter blåsten så har vi snygga mössor istället.

Förutom vår klippa Janet så kommer också klubbens styrelse att finnas på plats. Mellan 10 och 13 finns Lennart Neander, Urban Jansson, Gabriel Munck och Torgny Andersen på plats. Efter 13 kommer Daniel Stålhammar och Jonas Torines. Vi ser fram emot att möta er och prata BoIS.

Välkomna!

Text
  • Torgny Andersen