Landskrona BoIS förstärker A-truppen inför hösten. Melvin Fritzhell, som närmast kommer från FC Helsingör, har skrivit kontrakt för säsongen 2018. 

Säsongen 2017 gjorde Melvin 10 mål för IFK Värnamo i Superettan innan han prövade lyckan i Danmark där han fått begränsat med speltid vilket gjorde det aktuellt med en flytt till randigt.

– Melvin är en spelare jag haft ögonen på under en längre tid och det känns väldigt kul att äntligen få chansen att jobba med honom, säger BoIS huvudtränare Agim Sopi.

BoIS-tränaren beskriver Melvin som en poängspelare som kommer konkurrera på både anfalls- och kantpositionerna. Huvudpersonen själv ser fram emot att dra på sig den randiga tröjan.

– BoIS är en klassisk klubb med en duktig tränare som jag dessutom haft kontakt med i flera år, säger Melvin. Jag är oerhört spelsugen och ser fram emot spela framför BoIS-fansen på IP.

Klubbchef Max Lundmark gläds också åt att man hittat en lösning med Melvin.

– Med tanke på vår ekonomiska situation så har vi hela tiden varit tydliga med att det krävdes justeringar i truppen innan det fanns utrymme att göra några förstärkningar, säger Max. Nu har vi gjort vissa justeringar och dessutom fått finansiering från annat håll, vilket kommer vara ett fortsatt krav om vi ska ta in ytterligare spelare i sommar.

På söndag drar Superettan igång igen då BoIS tar emot Gefle på IP kl 15:00. Förhoppningsvis är Melvin spelklar redan då men de som är extra nyfikna på BoIS nyförvärv kan se hans första träning med A-laget imorgon, tisdag, kl 16:30 på Landskrona IP.