Jimmy Nilsson är supportern som startat insamlingen Septembergåvan på facebook. Insamlingen har redan engagerat flera BoISare så vi kontaktade Jimmy för att få veta mer. 

Varför startade du den här insamligen?

-Jag startade denna insamling för jag är medveten om klubbens ekonomiska läge. Vi behöver få in ett tillskott till klubben snabbt, därför kände jag att detta skulle vara ett bra komplement till Zebrafonden.

 Hur har responsen varit?

-Startade insamlingen för ett par dagar sedan, i skrivande stund har 67 personer än så länge bidragit till närmare totalt 60 tusen kronor i dagsläget och det tickar på hela tiden. Responsen har varit bra men jag är inte förvånad, klubben betyder mycket för supportrarna.

 Vad är målsättningen med Septembergåvan?

-Målsättningen är att först och främst komma upp i 100 000 till klubben, därefter höjer vi ribban och gasar på ytterligare.

 Varför är det viktigt för dig att hjälpa BoIS?

-Jag älskar klubben. Har följt klubben sedan 35 år tillbaka och endast missat en handfull matcher. Klubben betyder enormt mycket för supportrarna och Landskrona som stad. Det är av yttersta vikt att Landskrona BoIS tillhör elitfotbollen. Jag uppmanar alla företag i Landskrona och kommunen att ställa upp och bidra med vad de kan!

Hur kan andra BoISare vara med och bidra till Septembergåvan? 

-Genom att swisha valfritt belopp direkt till BoIS via nummer 123 2200 152 och ange ”Septembergåvan”. Majoriteten av de som bidragit har swishat 500-2000 kr men beloppet är helt valfritt. Varenda krona hjälper BoIS. Alla som bidrar kommer på något sätt förevigas på IP för sin insats. Hur vet vi inte ännu men jag hoppas detta kan bli en historisk insats för klubbens överlevnad.

(Det går också att bidra till Septembergåvan via BoIS bankgiro. Valfritt belopp sätts in till bg 692-6570)

 Avslutningsvis, hur går det i Falkenberg på tisdag?

-Det blir en tuff match på tisdag mot Falkenberg men jag hoppas vi kan få en poäng med oss hem. 0-0, det är dags att spika igen där bak nu.

Klubbchef Max Lundmark är imponerad av stödet.

-Septembergåvan är ännu ett intiativ som visar hur viktigt BoIS är för Landskrona. Vi vill tacka Jimmy och alla andra som hjälper föreningen i den här tuffa situationen. Vare sig det är genom Zebrafonden, Tipsklubben, Septembergåvan eller en samarbetspartner så innebär insatsen att vi tillsammans tar oss närmare vårt mål, säger Max.

Mer info om Septembergåvan hittar man på facebooksidan Allians261